De service van
Mondial Automotive

BPM berekening- en aangifte formulier.

BPM berekening- en aangifte formulier

Het doe-het-zelf pakket. Wij berekenen de meest gunstige BPM conform de Nederlandse wetgeving en voorzien u van een volledig ingevuld aangifteformulier voor de BPM.

Prijs: € 175,00 incl. 21% BTW

 

Over de BPM

BPM staat voor ‘Belasting van Personenauto’s en Motorrijtuigen’. Deze moet je betalen als je in Nederland een nieuwe personenauto, motor of bestelauto koopt of wanneer je deze in vanuit het buitenland invoert en in Nederland registreert.

De hoogte van de BPM is onder andere afhankelijk van de Co2 uitstoot. Het bedrag waarover u de BPM betaalt is dus afhankelijk van het motorrijtuig en het tarief van de BPM. Bij nieuwe auto’s wordt de BPM berekend over de netto cataloguswaarde. Dit wordt bruto BPM genoemd. Als klant merkt u hier over het algemeen niks van en zit dit bij de prijs in. Bij het invoeren van een auto uit het buitenland werkt dit anders en betaalt u een zogenoemde rest-BPM. In tegenstelling tot nieuwe auto’s wordt hier gekeken naar zaken als kilometerstand en de datum van de eerste registratie. Op basis daarvan wordt de rest-BPM berekend.

Er zijn verschillende manieren om de BPM over uw importauto te berekenen. Bij Mondial Automotive zijn we bekend met alle berekeningsmethodes. We garanderen u dat u altijd het meest gunstige BPM tarief betaald.

 

 

Concreet houdt dit in:

  • We berekenen de meest gunstige BPM en voorzien u van een volledig ingevuld aangifteformulier.

Vraag direct een offerte aan

Laat hier uw gegevens achter en vraag daarmee direct een offerte aan. Uiterlijk binnen 24 uur nemen we contact met u op.

Polis aanvragen
Wilt u de auto zakelijk of privé aanschaffen? *
© Mondial Automotive Group B.V. 2020
Webdevelopment door Convident